Κλιματιστικα morris είναι καλα αξιζουν?

Καλησπέρα παιδια πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μνήματα που μου στέλνετε και για της ερωτήσεις σας.
Απαντώ λοιπόν στο ερώτημα σας για το αν είναι καλά τα κλιματιστικά Morris,  την γνώμη μου θα πω.
Θα ξεκινήσω λέγοντας πως τα κλιματιστικά Morris είναι πάνω από 8 χρονιά στην ελληνική αγορά και υπαρχή αντιπροσωπεία, προσωπικά εγώ οσα και αν εχω περάσει δεν εχω αντιμετώπιση κανένα πρόβλημα στην λειτουργεία τους.

morris-klimatistika

Το πρώτο πράγμα που κοιτώ σε ένα κλιματιστικό είναι να δω το ποσά χρονιά εγγύηση έχει η συσκευή, αυτό από μόνο του δίνει μια καλή απάντηση για την ποιότητα του, τα κλιματιστικά Morris λοιπόν έχουν 5 χρονιά εγγύηση, πολύ περισσότερο από ότι έχουν οι περισσότερες επώνυμες μάρκες.

Το δεύτερο πράγμα που παρατηρώ είναι το πλαστικό του δηλαδή το πλαστικό της εσωτερικής μαννάδες αν είναι καλής ποιότητας η όχι, προσπαθώ να ανοίξω το καπάκι του να δω αν ανοίγει εύκολα χωρίς να τρίζει το πλαστικό, άνοιξα 3-4 μοντέλα Morris μια χαρα ανοίγουν είναι αρκετά καλά, το χειριστήριο είναι απλό και κατανοητό.

Χώρα προελεύσεις είναι κινέζικα ωστόσο πλέον σχεδόν όλα τα κλιματιστικά κατασκευάζονται στην κίνα οπότε δεν νομίζω πως πρέπει να δίνουμε σημασία στην χώρα προελεύσεις, δεν το λέω τοιχία πολλές επώνυμες μάρκες επίτηδες συναρμολογούν τα κλιματιστικά σε μια άλλη χώρα και γράφουν πως είναι ευρωπαικα η γιαπωνεζικα ωστόσο όλα τα εξαρτήματα είναι κινεζικά, ελπίζω να καταλάβατε το τι εννοώ.

Έκανα εγκατάσταση πριν 2 εβδομάδες ένα κλιματιστικό  morris και και το παρατηρούσα καμία ωρα να δω πως λειτουργεί, είναι αθόρυβο και άμορφο κλιματιστικό η απόδοση του με ικανοποιησε μην ξεχνάμε πως είναι οικονομικά κλιματιστικά.

Θέλω να σας πω κάτι πολύ σημαντικο η απόδοση του κλιματιστικού δεν εξαρτάτε μόνο από την ποιότητα του κλιματιστικού αλλά και από την εγκατάσταση του, πάντα να προτιμάτε εξουσιοδοτημενα service και να ζητάτε κάλους τεχνικούς.

Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη