Διαφορα αρθρα

Κλιματιστικο Samsung AQ18TSBNEUR

By rita - Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012 Δεν υπαρχουν σχολια

Ασυναγώνιστος σχεδιασμός σε χρώμα και στυλ

Ασυναγώνιστος σχεδιασμός σε χρώμα και στυλ

Το νέο και περίτεχνα σχεδιασμένο κλιματιστικό της Samsung είναι η ιδανική λύση για ένα μοντέρνο και κομψό σαλόνι. Το κομψοτέχνημα αυτό θα αναβαθμίσει σίγουρα το στυλ του χώρου σας, χαρίζοντάς σας συγχρόνως την ιδανική θερμοκρασία ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Φίλτρο υψηλής πυκνότητας Full HD

Φίλτρο υψηλής πυκνότητας Full HD

Το βελτιωμένο φίλτρο υψηλής πυκνότητας Full HD της Samsung σας προσφέρει φρέσκο και καθαρό αέρα. Το φίλτρο αυτό φιλτράρει αποτελεσματικά τον αέρα και απομακρύνει ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης, καθαρίζοντας πλήρως το περιβάλλον σας. Επιπλέον, ο καθαρισμός του είναι πολύ απλός. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Ο καθαρισμός του φίλτρου θα σας εξασφαλίζει τον φρέσκο και υγιεινό αέρα που αναζητάτε.

Λειτουργία Good Sleep

Λειτουργία Good Sleep

Ένας κακός ύπνος μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά την ημέρα σας. Γι’ αυτό το λόγο η λειτουργία Good Sleep της Samsung δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Χάρη στο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας και την αυτόματη ρύθμιση της υγρασίας, δε θα νιώσετε ζέστη ή υγρασία ενώ κοιμάστε κι έτσι θα ξυπνήσετε πλήρως αναζωογονημένοι κι έτοιμοι για μια καινούρια ημέρα. Η λειτουργία Good Sleep δεν σας χαρίζει απλά λεπτά ή ώρες χαμένου ύπνου, αλλά εξοικονομεί και 36% ενέργεια σε σχέση με την κανονική λειτουργία ψύξης.

Αφύγρανση

Αφύγρανση

Το νέο κλιματιστικό της Samsung φροντίζει να διατηρεί καθαρό το περιβάλλον σας, απομακρύνοντας την πλεονάζουσα υγρασία. Έτσι, μπορείτε να εισπνέετε φρέσκο αέρα χωρίς υδρατμούς!

Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

Δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς για να εξοικονομήσετε χρήματα. Τα κλιματιστικά της Samsung σας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ψύξη με χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια χωρίς να υστερείτε σε άνεση. Με 25% υψηλότερη απόδοση από τις συμβατικές συσκευές, θα δείτε σίγουρα τη διαφορά στον λογαριασμό του ρεύματος σας αλλά και στη θερμοκρασία του χώρου σας.

Αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Χάρη σε αυτήν την αντιβακτηριδιακή επίστρωση, το φίλτρο συλλέγει μικροσωματίδια σκόνης και ιούς που δεν είναι ορατοί με το μάτι. Απολαύστε ολοκληρωμένη προστασία από ανεπιθύμητα βακτήρια και αναπνεύστε καθαρό και φρέσκο αέρα.

Αυτόματος καθαρισμός (Auto Clean)

Αυτόματος καθαρισμός (Auto Clean)

Ίσως να μην το γνωρίζατε, αλλά το κλιματιστικό μπορεί να παράγει μύκητες και να αποτελέσει εστία μικροβίων. Αυτό συμβαίνει γιατί η διαφορά ανάμεσα στην εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία του αέρα επιτρέπει τη δημιουργία υγρασίας μέσα στη μονάδα και η υγρασία συνεπάγεται την εμφάνιση βακτηριδίων. Η λύση που προτείνουμε; Τα κλιματιστικά της Samsung διαθέτουν σύστημα αυτόματου καθαρισμού, χάρη στο οποίο ο ανεμιστήρας λειτουργεί ακόμα κι όταν απενεργοποιήσετε τη μονάδα. Έτσι, η συσκευή διατηρείται στεγνή και χωρίς ενοχλητικές μυρωδιές, ενώ εξαλείφεται κάθε μικρόβιο.

Τεχνολογία γρήγορης ψύξης

Τεχνολογία γρήγορης ψύξης

Το νέο κλιματιστικό της Samsung λειτουργεί στο μέγιστο της απόδοσης του και ψύχει τον χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη λειτουργία Turbo. Αποκτήστε άμεσα τη θερμοκρασία που επιθυμείτε με την τεχνολογία γρήγορης ψύξης της Samsung.

Τριπλή προστασία

Τριπλή προστασία

Η ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας της Samsung παρέχει μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία. Το ισχυρό σύστημα ψύξης (Σύστημα προστασίας του μηχανισμού), ο συνεχής έλεγχος της τάσης (Προστατευτικό τάσης) και η αποτελεσματική επίστρωση κατά της διάβρωσης (Προστατευτικό πτερυγίων) χαρίζουν τέλεια ψύξη για ακόμα μεγαλύτερη χρονική περίοδο.

No Comment to " Κλιματιστικο Samsung AQ18TSBNEUR "