Διαφορα αρθρα

Panasonic air condition( klimatistika Panasonic

By rita - Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 Δεν υπαρχουν σχολια

Το κύριο πλεονέκτημα της Panasonic το 2011, είναι η εισαγωγή των αισθητήρων για την ανιχνεύσει του χώρο,  έτσι ώστε ο αέρας να εκτοξεύεται στο χώρο με  έξυπνο τρόπο  και αντίστοιχά να μεγαλώνει η εξοικονόμηση ενέργειας.
Mιλάμε για το μοντέλο:
Panasonic CS/CU-HE-MKD Flagship Inverter

air condition panasonic

Λειτουργία ECONAVI - ένα βήμα προς τα εμπρός στην πορεία για την εξοικονόμηση ενέργειας. Σε αυτή τη λειτουργία, το κλιματιστικό μηχάνημα εντοπίζει αυτόματα την απουσία των ανθρώπων σε ένα δωμάτιο, με ποιο άπλα λογία μπορεί και καταλαβαίνει εάν υπάρχει άνθρωπος στο χώρο η όχι και αυτομάτως αλλάζει την πορεία και την ισχύει του αέρα , το αποτέλεσμά είναι να  δημιουργείτε το επιθυμητό αποτέλεσμά με την ελάχιστη κατανάλωσή ενέργειάς.

Λειτουργία AUTOCOMFORT -  είναι μια λειτουργία παρόμοιά με την προηγουμένη με πολύ μικρές διάφορές.

Advanced + Plus - σύστημα καθαρισμού αέρα e-ion με βελτιωμένο Patrol αισθητήρα:

E-ιόντων, Τρία τρισεκατομμύρια ενεργό αρνητικά φορτισμένα ιόντα, e * διανέμονται γύρω από το δωμάτιο για να πάρουν την σκόνη. Αυτό το μοναδικό σύστημα χρησιμοποιεί τη δύναμη της έλξης μεταξύ των αρνητικά φορτισμένα σωματιδίων  και  θετικά φορτισμένο φίλτρο για να καθαρίζουν αποτελεσματικά τον αέρα από τη σκόνη.

Patrol sensor
Παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα και  μας ειδοποιεί για την κατάστασή της κάθε 24 ώρες με τη βοήθεια του χρώματος LED o αισθητήρας αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη ρύπανση του αέρα, κάτι το οποίο μας δίνει την δυνατότητά να ξέρουμε την κατάστασή του αέρα που βρίσκετε στο χώρο μας.
Ο αισθητήρας παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του αέρα στο δωμάτιο.
Μόλις το βαθμό μόλυνσης υπερβαίνει ένα ορισμένο επίπεδο, αρχίζει αυτόματα το σύστημα καθαρισμού αέρα.

Εξοικονόμησης ενέργειας

Η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται σχεδόν  στο ήμισυ! όταν στο χώρο δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμά ο συμπιεστής αρχίζει να λειτουργεί με ελάχιστη δύναμη για να αποφύγετε την περιττή κατανάλωση ενέργειας.


No Comment to " Panasonic air condition( klimatistika Panasonic "