ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ CHOFU SERENO

Φίλες και φίλοι σας παρουσιάζω το ένα και μοναδικό μοντέλο της Chofu sereno RΑ-1829SVXU1 Είναι το Μονό κλιματιστικό στον κόσμο το οποίο μπορεί και λειτουργεί στην θέρμανση μέχρι και -25 βαθμούς Κέλσιου εξωτερικής θερμοκρασίας



extrabilder60952_large

Το chofu sereno  είναι γιαπωνέζικης προελεύσεις θεωρείτε ένα από τα καλύτερά κλιματιστικά που υπάρχουνε στον κόσμο κατασκευαστικά είναι άριστο όπως και λειτουργικά έχει σχεδιαστή για να λειτουργεί στης ποιο άκρες συνθήκες Καΐρου και ιδιαίτερά το χειμώνα στης πόλη χαμηλές θερμοκρασίες.

Είναι ενεργειακής κλάσης Α το οποίο σημαίνει πως κατά την λειτουργία του καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ηλεκτρική ενέργειά. το μοντέλο το οποίο είναι ALL DC INVERTR στην θέρμανση λοιπόν μπορεί και αυξομειώνει την απόδοσή του από 1,700 btu έως 33.400 btu βγαίνει Μονό σε 18.000btu και μπορεί να κάλυψή έως και 75 τετραγωνικά μέτρα.

Είναι η καλύτερή λύση για όσους μένουν κοντά στα βουνά οπού το χειμώνα υπάρχουνε πόλη χαμηλές θερμοκρασίες Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα από οπού και μπορείτε να προμηθευτείτε αυτά τα κλιματιστικά και φυσικά να εξυπηρετείτε κιόλας στο μέλλον εάν υπάρξουν κάποια ζητηματα.Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα,μην ξεχνάτε όμως να επιλέγετε πάντα επώνυμα κλιματιστικά και σωστούς τεχνικούς για να σας εξυπηρετούν.

8 Σχόλια

  1. Μπράβο στους Ιάπωνες για το κλιματιστικό που φτιάξαν !

    Δεν μας είπες όμως και τι κόστος έχει αυτό ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kali erotisi i timi lianikis einai pereipoy 1600-1700 eyro kali timi ama skefteis pos einai 18 ari inverter kai 33 ari stin thermansi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό στην θέρμανση,ψάχνω οικονομικό κλιματιστικό για θέρμανση, μήπως ξέρεις τον συντελεστή EER για τα 33 kBTU ? Ή αλλιώς πόση ηλεκτρική ισχύ κατανάλλωσης έχει για την συγκεκριμένη θερμική ισχύ στο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου έψαξα και βρήκα τα προσπέκτους καθυστέρησα να σου απαντήσω γιατί δεν τα έβρισκα, λοιπόν καταναλώνει 1,800wat είναι πάρα πόλη καλά πίστεψέ με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τα κλιματιστικά CHOFU, σε όλη την Ευρώπη είναι η GLOBAL INTERNATIONAL ΕΠΕ. Tα κεντρικά γραφεία είναι στην οδό Ορχομενού 23, Περιστέρι, τηλ. 210 5744041 & 210 5771909. Website http://www.global-eshop.gr/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό μηχάνημα, σαν τεχνικός ψύξης το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους αυτούς που θέλουν ένα κλιματιστικό υψηλής τεχνολογιάς με πάρα πολύ καλή απόδοση στη ψύξη καθώς επίσης και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (-20'c) τις ημέρες του χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -20 stin thermasi ego sta prospektous poy exo kai meta apo arketo psaksimo, ematha pos doylevoyn mexri -25.. ean kano lathos parakalo polli diorfoste me na min ginei parapliroforisi, eyxaristo polli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω εχω ενα Daikin 21.000Btu,σε ενα σαλονι καμια 40αριά τετραγωνικα,αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος,ιδιαιτερα αμα εχει υγρασια,οποτε φαινεται οτι δε μπορει να τη διωξει.
    (Τα αλλα δυο Daikin που εχω στα υπνοδωματια,δυο Ururu Sarara,δουλευουν μια χαρα στις ιδιες συνθηκες).
    Πως θα καταλαβω,αν φταιει το μηχανημα,ή αν δεν ειναι αρκετο για το Χωρο;

    Ειμαι σε διαμ/μα 4ου οροφου,με ρετιρε απο πανω του οποιου η βεραντα,μου επηρρεαζει κανα δυο μετρα απο το ταβανι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη Παλαιότερη