Γιατη να συντηρουμε τα κλιματιστικα μας

bacteria5

Για να μην χαλασουνε….))))) λοιπον δεν ειναι μονο αυτος ο λογος για να κανουμε συντηρηση στα κλιματιστικα μας υπαρχουνε και αλλη λογοι που ειναι και ποιο συμαντικη, οπως ειναι η υγεια μας στην συντηρηση εμεις οι τεχνικοι χρησημοποιουμε ενα ειδικο αντιβακτηριδιακο χυμικο  υγρο το οποιο σκωτονη μυκητες, βακτηρια, μικροοργανισμος, και ειναι και κατα της μουχλας.
Θα πρεπει να προσεχουμε παρα πολοι  ειδικα αν καπνιζουμε μεσα στο σπιτη και πολη περισοτερο αν υπαρχουνε μικρα παιδια υπαρχουνε σοβαρη κινδυνοι μολυνσης, καταλαβαινετε λοιπον πως το θεμα ειναι ποιο σοβαρο απο οτι φενεται.


Ειναι πολη συμαντικο να επιλεξουμε σωστα τον τεχνικο που θα κανει συντηρηση το κλιματιστικο μας

και να του ζητησουμε να μας πει τι ειδους χυμικο χρσημοποιη για τον καθαρισμο του κλιματιστικου μας… να μην μας χρεωση 45-55 ευρω και το καθαριση με αζαχ η καποιο σαμπουαν το λεω γιατη το κανουνε παρα πολη αυτο το πραγμα, για να μην πληρωσουνε και αγορασουνε ενα σωστο φαρμακο αγοραζουνε απο τα σουπερ μαρκετ καποια καθαριστηκα φτυνα

και καθαριζουνε με αυτα, με αποτελεσμα να μην γινεται σωστος καθαρισμος του κλιματιστικου μας…..και αυτο φυσικα εχει ως αποτελεσμα να μυριζει ο αερας που βγενει απο το κλιματιστικο.
Στη συντηρηση επεισης ο τεχνικος κανει τους απαραιτητους ελεγχους η διαγνοση αν θελεται και ελεχγει αν δουλεβει σωστα το κλιματιστικο μας,συμπληρωνη αν τυχων χρειαζεται ψυκτηκο ρευστο και σας ενημερωνη για την σωστη χρυση του κλιματιστικου και λεπτομεριες που ισως να μην γνωριζετε.
ελπιζω να σας εδωσα καποιες πληροφοριες για αποριες πανω στον κλιματισμο παρακαλω να αφηνεται σχολια και θα χαρω πολη να απαντησω σε τεχνικα θεματα και γενικα για τον κλιματισμο..

Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη