Πως να επιλεξω κλιματιστικο για το σπιτη

lgmirror Για να επειλεξουμε το σωστο κλιματιστικο για το σπιτη μας θα πρεπει πρωτα να μαθουμε ποσα τετραγωνικα μετρα (m2) ειναι ο χωρος που θελουμε να ψυξουμε, μετα θα πρεπει να αποφασισεται αν το θελετε για ψυξη και  συμπληρωματικη θερμανση η και για κυρια θερμανση.

Εαν το θελετε για ψυξη και συμπληρωματικη θερμανση τοτε θα παρετε ενα κλιματιστικο απλου τυπου και θα ειστε καλημενος, αν το θελετε ομως και για κυρια θερμανση τοτε θα πρεπει να παρετε κλιματιστικο τυπου inverter το οποιο μπορει να αποδοση στην θερμανση μεχρι και –15 βαθμους κελσιου εξωτερικης θερμοκρασιας.


Αφου λοιπον επειλεξετε τον τυπο του κλιματιστικου που θελετε, χρησιμοποιήστε των παρακατω τυπο για επειλεξετε και την σωστη ισχυς του μηχανηματος ας πουμε λοιπον οτι εχετε αναν χωρο 20m2, οποτε  20 x 350btu = 7000btu  οποτε το μηχανημα που θα πρεπει να αγορασετε θα πρεπει να ειναι απο 7000btu και πανω το το μικροτερο που θα

βρειτε στην αγορα ειναι 9000btu, το παραδειγμα νομιζω πως ειναι κατανοητο χρησιμοποιηστε των παραπανω τυπο αλαζοντας τα τετραγωνικα μετρα 40m2  65m2 τελως παντων οσα ειναι ο χωρος σας.

Σας προτεινω να επειλεξετε μηχανημα ενεργειακης κλασης Α τα οποια ειναι πολη ποιο οικονομικα στην καταναλωση του ρευματος σε σχεση με τα αλλα και ειναι ποιο αποδοτηκα με το συστημα inverter.

2 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΤΑ ΙΝΒΕΡΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ, Η΄΄ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΤΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poli kali erotisi, koitakse na deis exei kai ta sin tou kai ta plin tou to inverter.. exei 2 plaketes kai ekso kai mesa einai me asfalies alla kai pali an pathi tipota i plaketa plironeis polla gia na to allakseis... i kaliteri lisi einai na promothevteis enan statheropoiti revmatos kai na exeis to kefali sou isixo..

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη Παλαιότερη