Φορητα κλιματιστικα

9720874160Πρόκειται για έναν τύπο μηχανήματος που ουσιαστικά έχει την εξωτερική και εσωτερική μονάδα μαζί (δεν είναι όπως τα τύπου split, που χωρίζονται). Xρησιμοποιείται ως λύση ανάγκης για κάποιες περιπτώσεις στις οποίες είναι αδύνατο η εξωτερική μονάδα να εγκατασταθεί, ειναι για να προσφέρει προσωρινές λύσεις.
ΠPOΣOXH: Eνώ σε ένα αυτόνομο κλιματιστικό ο θερμός αέρας αποβάλλεται από το εξωτερικό μηχάνημα, σε αυτή την περίπτωση -αφού και τα δύο είναι ενσωματωμένα σε ένα- η αποβολή γίνεται με ένα σωλήνα, ο οποίος πρέπει να βγαίνει κάθε φορά έξω από το παράθυρο. Aυτό όμως συνεπάγεται ότι, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο -για το σωλήνα-, θα υπάρξουν απώλειες στην ψύξη.


Τωρα αν αξιζει να δοση καποιος λεφτα για να αγοραση ενα φορητο κλιματιστικο η οχι, εγω θα ελεγα πως ναι αν εχουμε ενα χωρο που δεν μπορουμε να περασουμε ενα κλιματιστικο στο συμειο που το θελουμε και προκειμενου να διαλυσουμε το σπιτι και να φενονται παντου σωλινες κτλ και ειδικα αν το θελουμε μονο για το καλοκαιρη νομιζω πως αξιζει και θα μπορουμε και να το μετακινουμε και να το περνουμε μαζι μας και στο εξωχικο μας καθολου ασχημο σε ολα τα μηχανηματα υπαρχουνε και τα θετικα και τα αρνητικα….)))
Αυτα απο μενα πειτε μου και εσεις την αποψη σας πανω στο θεμα.. 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a reply

вкусные рецепты